Każda osoba, która kliknie, dopisuje 1.25zł; 2.50zł; 3.75zł... (chodzi o sumę).
Przykładowo: Ktoś podemną pisze 20gr, następna osoba 30gr - tak, żeby było wiadomo, ile już jest.
Aha, jeszcze jedna bardzo ważna uwaga: jeżeli ktoś już dodał swojego posta z sumą pieniędzy, niech nie pisze zbędnego, bo zrobi się śmietnik. A, i jeżeli ktoś doda post, niech sprawdzi, czy ktoś nad nim nie napisał liczby szybciej niż on, bo wtedy może być przykładowo 5 postów pod rząd, typu: 1,20; 1,20; 1,20; 1,20; 1,20; --> więc wchodzimy w edycje postu i poprawiamy na inną liczbę.
Można tylko raz dziennie! (chyba, że ktoś ma zmienne IP). Za każdym następnym razem, tego samego dnia sponsor nie płaci pieniędzy...
Miło będzie popatrzeć za jakiś czas, ile nazbieraliśmy kasy, prawie nic nie robiąc...
oto patch do dosarczony przez norb-a
Na stronie na znajduję sie Plug-in do Firefoxa uruchamiający każdego dnia jednokrotnie stronę Pajacyka i Polskiego Serca.
http://ds5.agh.edu.pl/~cysiek10/pajacyk/
Ktoś podemną pisze 20gr, następna osoba 30gr - tak, żeby było wiadomo, ile już jest.
Albo ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo Wy!
kiko102 napisał/a:
jeżeli ktoś doda post, niech sprawdzi, czy ktoś nad nim nie napisał liczby szybciej niż on, bo wtedy może być przykładowo 5 postów pod rząd, typu: 1,20; 1,20; 1,20; 1,20; 1,20; --> więc wchodzimy w edycje postu i poprawiamy na inną liczbę.
Umiecie dodawać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________ Gość musisz ją przeczytać! To najlepsza LEKTURA jaką kiedykolwiek czytałeś/aś
Telefon: K770i
Sieć: Orange Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Posty: 73 Skąd: Miasto :)
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 23:05
1.10 :) mam nadzieje ze dojdziemy do 100 zł w koncu jest nas dużo na tym forum a IM sie pomoc pzyda a nas to nic nie kosztuje . Szacunek dla Ciebie Kiko102 za zrobienie tematu