Telefon: siemens s3
Sieć: plus
Wysłany: Nie Lis 02, 2008 16:11 [s3] jak włożyć kartę SIM do telefonu Siemens s3 ?
Witam,
na wyposażeniu samochodu mam telefon Siemens s3, ale niestety nie wiem jak włożyć do niego kartę SIM. Proszę o pomoc. Ja załączam zdjęcie aby było widać jak to wygląda. Ma on na baterii jak widać "dwa haczyki" ale nie mam jak pod nie włożyć SIM'a, bo mi nie pasuje do "czytnika" na telefonie, który jest pod ukosem. Brakuje tam czegoś?
Wysłany: Nie Lis 02, 2008 19:09
Cytat:
jak nie da sie tymi haczykami jakos to chba brakuje metalowej czesci ktora trzyma simke na swoim miejscu
O tym właśnie myślałem, bo za haczykami da się lecz w pozycji poziomej.. a ją trzeba ustawić w pozycji pionowej aby pasowała do "czytnika" SIM... tylko potrzebuje potwierdzenia tej informacji od kogoś kto to faktycznie widział lub korzysta z takiego telefonu. I gdzie to dostać .. echh.
Wysłany: Nie Lis 02, 2008 19:54
Próbowałem do baterii oczywiście, lecz jak napisałem należy kartę SIM ustawić w pozycji pionowej, a wtedy pod haczyki nie jest możliwe wsunięcie, zatem brakowałoby blaszki jakiejś podtrzymującej...